Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till C och I


fyrtorn och marmelad

 

ett fyrtorn, ett vattenfall och en glasburk med torra krutonger

kan få vem som helst

att drunkna i marmelad

 

men 

tillsammans

är vi mycket större än Greta Garbo




Fri vers av Nanna X
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-03 11:41



Bookmark and Share


  Rochester
Intressant - visst, man anar en intern bakgrund, men den finns i någon mån med i dikten och gör den mer hemlighetsfull än kryptisk. Som Garbo.
2014-07-04

  Ingela Svenson VIP
Hahaha, helt underbart!
2014-07-03

  TrollTörnTrappan VIP
Låter som en intern hemlighet - ett trots allt mycket lyckosamt anti-recept...
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X