Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt i sin ordning = sommar

 

Regn i morgon,

sol i morgon,

väder i morgon,

sommarväder

varje dag

 

2014-07-3   23:04




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-03 22:08



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Det är onekligen växlande, fint fångat
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP