Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sonen sa: Den skruven tog!

En son hade druckit sig stupfull för första gången
kom ut i köket dagen efter, såg sin far, tänkte
nu kommer absolut värsta klagosången...
Hans far tittade upp på sin grabb och sa: -Kom ej hem nå´n
gång och säg, om det gått snett, att spritens fel det va´...
För när du själv gör dina val har du ansvaret
hur det skall gå sen i alla sprången...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-04 12:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Heja far!
2014-07-04

    Monica Kvist VIP
DET VAR EN KLOK FAR.
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt