Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Honey Pie, Pauls sista stycke på Beatles White Album (om man ej räknar slingan "Can you take me back?" som månne borde ha vävts ihop med Wild Honey Pie istället), före George kör sin fräckare karamell, innan John tar över hela fjärdesidan


Hjärtliga Hallonpaj, Ajaj så Hott!! (vit beatle)





Hallonpaj,
du är alltid lika smakfull


Hallonpaj, åh, Hallonpaj!!
med hatten käckt på svaj
älskar jag dig än


Hallonpaj,
du har jämt en rejäl liten bit till hands
just när jag har tid...


Hallonpaj, hallå!
hajar du
som jag nu då?
att den härligaste perioden var för hundra år sen


Hallonpaj, du är lika lätt-
samt spirituell som en kuplett


Ha-ha-hallonpaj,
jag diggar dig
med all din smöriga deg


Hallå,
hallå igen, Hallonpaj!!
jag vill ha
minst halva dej


Hallonpaj, helt hälsosam
gör du mig nästan


Hallonpaj, o-la-laj,
jag gillar hur du värmer mina tarmar
om än du smular ner kostymens armar


Hallonpaj, hm,
till skillnad från människorna
håller du alltid vad du lovar


Hallonpaj, mhmm,
du har fortfarande en plats i min filmfåtölj


Hallonpaj,
du är så Hollywood!
kryddad om man vill med Vaudeville?
gräddad i Liverpool


Hallonpaj,
i september blommar
du alltjämt som i maj


Hallonpaj, jodå
du är gjord av vårt hembiträde
hon med brösten och humöret
som minsann kunde baka


Hallonpaj,
aj aj aj!!!


Hallonpaj,
vill du snälla ta mig tillbaka?
från tömda salonger
till livet en gång!


Hallonpaj,
jag har satt dig i halsen;
så häll helst upp
hela karaffen med hjortronlikör!!!!

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-04 14:08



Bookmark and Share


  Nanna X
hur skulle hallonpajen kunna motstå denna mångfasetterade invitation?
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP