Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liearmar

mina liearmar går
kroppen svänger
schwoosch schwoosch schwoosch
rytmiskt

i halvcirklar förs liestålet genom gräset
schwoosch
genom vår historia
med arbetssvett

schwoosch
som livets förutsättning
för bönder i alla årtusenden

schwoosch
som en sista suck

schwoosch

efter mig slår ingen längre




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-04 14:21



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
nej. själv är jag i den sista kull som vet vem Sune Mangs är. I skarven, de åren, i övergången, slog den insikten mig med häpnad. Håll hårt i kunskapen (och i lien!). Jag äger f.ö en orv (så där har traderingen mellan generationerna funkat).
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP