Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mental medelvikt tack!


Visst är det så mycket lättare ...

... när vi kan placera varandra
i specifika fack 
och kategorisera oss till en viss typ
av människor
på alla plan och utifrån alla tänkbara aspekter ...

Svart och vitt kontrasterar så effektivt 
och underlättar vår uppfattningsförmåga ...


Det är ju gråskalorna som komplicerar vår tillvaro ...

... men samtidigt är världen inte bara svart eller vit ...

Tack och lov!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-04 21:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...man undrar hur det skulle se ut då...
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP