Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den där killen, på den där festivalen som lärde mig att det var okej att vara kär bara för en kväll igen efter att ha varit rädd för länge.


Tar tillbaka den jag var.

Det enda jag vill är att ta mig tillbaka till den där stunden då du generat vände bort blicken för att jag tittade på dig för intensivt. Sådär som man gör när man är kär och spenderar sin nittiosjunde natt ihop.

"Varför tittar du på mig sådär?"

Och jag har ingen jävla aning om vad jag svarade för anledningen var att jag tyckte du var så otroligt vacker den där kvällen. Den där första kvällen då vi träffades och jag tog med dig hem, för att sedan promenera dig hem till dig.

Och du försökte inte ens få mig i säng. Glädjen när du tog min telefon och svor lite över att du inte visste hur man knappade in numret.

"Vad gör du nu?"

"Ser till så att vi kan ses igen"

Sen promenerade jag med ett leende genom staden tillbaka till lägenheten fortfarande i din tröja trots att solen börjat värma.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-05 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed