Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världens förlorade spektrum


molnen täcker himlen
lever i en grå värld,
utan färger
med ett förlorat spektrum.

du är den med makten,
att lysa upp min gråa värld,
och ge världen sin färg igen.




Fri vers av Louise B
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-03-29 17:29



Bookmark and Share


    Hann£§
fin skriven,

du är den med makten,
att lysa upp min gråa värld,
och ge världen sin färg igen

hoppas du får den färgen för genom ditt skrivande förtjänar du den
2006-05-03

    Little Sunshine
Jag känner igen dt du skriver.
Dt finns en person oxå i mitt liv som har makten :)
Snyggt skrivet.
2006-04-14

    Ebbapunkt
Hoppas din värld är mindre grå.
Du skriver rakt och fint.
Ebba
2006-03-31

  CrowBoy
Snyggt fångat. Gillar skarpt den här. Känns lite som vi lever under samma förutsättningar =)
2006-03-29

  Daemon
Den här var vacker..
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Louise B