Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att så lite behövs för att allt ska förändras fullständigt ...


En verklig rysare för mig ...

... vore att 
få fortsätta att leva
detta mitt liv
utan den dig 
som är ämnad för mig ...

Jag saknar dig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-05 21:31



Bookmark and Share


  Kingstroganoff
detta mitt liv
utan den dig

Underbart.
2014-07-07

  Ingrid Trolle
Hoppas att hon
vet om att hon
är efterlängtad.
Vackert skaldat!
2014-07-05

  Angela Bohlin VIP
Innerlig längtan... fin tanke...
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP