Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormens öga

En kavalkad av känslor,
krusar, berusar.
Sliter och förtär.

Allt omkring mig.

Kvar finns stillheten,
att distansera sig från kaoset.
Att distansera mig från dig.

Kvar finns tomheten.

I tomheten finns jag.




Fri vers (Fri form) av Herr Spenat
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-06 02:22



Bookmark and Share


  wildah
Överför en känsla så att mottagaren verkligen känner.
2014-07-13

  H.C.B
bra ;)
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Spenat
Herr Spenat