Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnornas hånande blickar

Svart måne
Stjärnbelysta gläntor
Hösthaven ligger gråa och tysta
Luften är tung av fukt

Lust, längtan, död
Regnet smeker min hud
Som änglars tårar
Jag svävar, jag drömmer, jag kvävs

Ihålig vilja
Tomma tankar, meningslösa ord
Såren vrålar, tårarna kryper mot avgrunden
Faller, blöder, glöms bort

Tankarna kommer aldrig att läka
Svarta känslor, strypande ångest
Paniken griper tag och dödar allt förnuft
Och sorgens liljor krälar i apati

Återigen har solen drunknat
Färgerna bleknar till ett gråsvart belägg
Som tjäran i filtret på en fimpad cigarett
Och självföraktet haglar i min lägenhet

Sekund efter sekund efter sekund efter sekund efter sekund efter sekund...




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-06 09:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om den här
2014-07-07

  ignore_this
Det är lätt att sätta ord på ångest men att göra det så här snyggt är svårt.

Att jag känner igen mig gör texten smärtsammare att läsa. men som sagt, snyggt diktat!

2014-07-06

  SatansSon VIP
bra dethär. riktig känsla och fint komponerat.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades