Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knas, kaos och kosing

Livet kastar tärning med mitt inneboende kaos
Igen
Jag lever numera som en bohem på en persisk matta
Och skapar nya världar att drömma mig bort i
När ska vår värld se mitt stora geni?
Jag bränner kärlek vid första ögonkastet
Fumlar bort alla möjligheter och kallar det romantiskt
Jag fick pengar i huvudet av en välvillig gud
Men lever som en loppa på kredit
Jag har ätit fler burkar bönor än vad andra har haft sex
Min mystiska aura går inte hem i det pragmatiska folkhemmet
Och jag klarar inte att leva som en god liten myra

Om bara kaos
Kunde betala sig
Skulle jag vara rikare än du




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-01 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades