Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattviskning

Tusen tysta skuggor falnar i immande glöd
Små viskade ord, vassa tungor, slutet öra
Torterad av himmelska droppar
Dripp, dropp, dropp
En gudomlig metronom av änglarnas tårar
De, som våldtogs, i uppror som aldrig kvästes

Evig, gudomlig vedergällning
Ekar genom svinnande tider
När rödvinet flödar i marken
Likt blodet som pulserar ur amputerade kroppsdelar
Vem är gud, och vem är människa?
Demonerna flödar i mina ögon

Mina, tysta, sorgsna ögon




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-02 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades