Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


2 x ö

 

vi backade för långt, kom över klippkanten och föll, obönhörligen, hundra meter ner mot vattenytan. nu ska vi dö! skrek jag men vi hade flytvästar och klarade oss. den schweiziske professorn som bärgade oss behandlade oss visserligen arrogant eftersom vi var fransmän, men han hade ju faktiskt räddat våra liv. professorn höll hårt på hierarkierna, tjänarna fick sitta längst in i hörnet och äta ost med mössen. vi som var högre i rang fick följa med på en rundvisning av ön.

ön var delvis täckt av pudersocker. tanken var att täcka hela, men pixlarna räckte inte riktigt till, ekvationen gick inte ihop. här behövdes radikalare åtgärder. nästa gång vi gick runt ön hade de schaktat bort en hel tårtbit av lera och sten för att bygga upp en stabilare grund.




Prosa av Nanna X
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-06 09:56



Bookmark and Share


  Nanna X
all sten är ju inte stabil, jag tror det var skiffer.
2014-07-06

  cilax VIP
nivåer av nivåer
2014-07-06

  TrollTörnTrappan VIP
Ööh, vad kan bli stabilare grund än sten?! (säkert nån hård lättmetall som professorn annars avsett för rymdskepp.)
Brukar vakna när jag faller så hisnande i drömmen... men ditt psyke har uppenbarligen sinnesnärvaro att lösa det med flytvästar :)
Dessutom kan du drömma dig ingå i en fransk grupp!?! = en ekvation som mitt psyke nog aldrig fått ihop i någon dröm...?
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X