Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag saknar dig


det är inte så
att jag saknar dig
hela tiden
varje sekund

men det är bara så
att när jag saknar dig
saknar jag dig
med hela kroppen
varje kvadratmillimeter av mig
skriker ditt namn

det är bara så
att det kommer över mig plötsligt
som i kassan på ica
då jag måste lämna kundvagnen
springa bort
ut
ut för att andas luft
som kanske inte varit i dina lungor ännu

det är inte så
att jag behöver vara utan dig
men det är bara så
att jag vill det


förlåt mig




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-07-06 12:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett mycket stark uttryck för saknad och sorg i beslut som måste tas!
2015-08-09

    AgnesKenshin
vilken text! så känns det... :(
2014-08-31

  i af apa
bra på riktigt...!
2014-07-12

  träsnidaren
Underbar.
2014-07-07

    Jim Friberg VIP
Alltså, så vacker och hjärtskärande!
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP