Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när allt har sagts och gjorts


Burspråk



När utgång blir nödutgång
när 'det var en gång'
blir 'jag vill minnas'
när allt som skulle
sägas sagts
och något av det
gjorts


drar vi streck
startlinje för något annat
men en blick över axeln
visar att vägen vi gått
gick tillsammans
med någon

vars enrum i hjärtat
för alltid har
ett burspråk
mot himmelen




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-07 12:48



Bookmark and Share


  LinneaH
Vad vackert!!
2014-07-10

  Lärling
Mycket fin text! Ger tankar att fundera vidare på...
2014-07-10

    Shush
vackert. en svår text att fånga, men härlig att läsa.
2014-07-07

  Mona Drugge
Vackert fint..
2014-07-07

  träsnidaren
Vilken vacker text.
Den tar jag med mig
på min inre
och yttre färd.

Tack!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer