Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag strövade i dig i natt

jag strövade i dig i natt,
och jag lät den bleka morgonsolen
nå trädens längtan
innan vi njöt igen

det flög en fågel förbi passionen,
in i drömmen
och tiden omslöt oss, såsom dagens
skog omsluter ljuset

och i sömnens växande extas,
där vårt möte började,
föll vi till friheten
igen

i natt vandrade vi,
vi sjönk i varandra bakom solens svärd
och när mörkret rann över
oss

sov vi för länge sedan




Prosa av Shush
Läst 304 gånger
Publicerad 2014-07-07 13:43



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Väldigt fint skrivet'
2015-08-22

  LinneaH
Väldigt vackert!!!
2014-07-10

    ej medlem längre
Mycket bra, imponerande vackra stråk!
2014-07-10

    Lars Gullberg
Mitt i natten läser jag


Dig

såååå bra

Tack
2014-07-10

  peppermint
Fin skildring det där!
2014-07-07

  Peter Olausson VIP
fin!
2014-07-07

  träsnidaren
Sagolikt vackert. Fantastisk lyrik!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Shush