Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mig

för jag är redan öppen
nedbrunnen
svartmålad

och en tråkig sång utan slut

flimrande köttig
och surrande döv
kärlekslös

framför min tv

effektiv effekt
av grova ord
ljudlösa

och något som är på plats
till slut
som inte utplånats

av nattens svärd

att i en stillbild stilla
suddas
ut

med tiden som brann
precis

framför




Prosa av Shush
Läst 268 gånger
Publicerad 2014-07-07 13:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket kraftfull gripande dikt

men du, en gudinna är Du.
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Shush