Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall man tas! Kalas!

När man kommer till vännerna och:
Pengarna är slut!
Kärleken är slut!
Man har inte gjort slut...
Man har ju åkt ut...
Håret ser ut...
Man ser ut...
Men inte som förut!
Man ser mager ut...
Väskan hänger ihop med en knut!
Allt är elände absolut...
Näsduken förr så fin, nu en dyvåt klut!
Då efter en tittut:
Säger vännerna vad vi har
längtat efter dig kära drasut!
Att då kallas för kära drasut
det är ju en sorts stor tribut
happy end till slut
i sörjan en början
resolut
till en ny: Debut!
***************






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-08 18:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA tack för att du delar!
2014-07-10

    ej medlem längre
Man vill ju alltid ha mer,
som glass i en strut!
2014-07-09

  lodjuret/seglare VIP
Märkligt så många som verkar inne på detta ämne just i nuet. Det är som om vi verkar vara inne i just början på fortsättningen, bara att vi fortfarande står som i farstun och knackar på dörren till livet, men att doften av curry från köket lockar oss att se positivt inställda ut till denna som början på det nya livet.
2014-07-09

    ADI Nehlin
såna vänner behöver man, fint skaldat
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt