Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vräker mig själv

Jag åt för fort jag var för glupsk
jag vräkte i mig av fläskpannkakan
supermätt

Så gör jag med livet fort ska det gå
vräker i mig av upplevelser
något ska man ju ha att skratta åt på hemmet
superkul

Jag kör bil för fort
Jag vräker ur mig saker
som inte alltid har analyserats
superlätt

Jag stänger mitt hjärta för fort
Jag vräker mig själv
ur min boning
superdum




Fri vers av Spirit
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-03-29 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit