Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstäver från Danmark.

Humledöd på parkeringen
Någon har målat himlen rosa
Sanden och stenarna och havet och husen och skogsduvorna
språket och människorna och en ny arm runt midjan efter för många Tuborg

Hoppet om att allt skulle försvinna
bara för att jag försvann

Men allt kommer i kapp.

En orolig pappa
En syster som är snart femton år och jag har ingen aning om hon skär sig i armarna
eller om hon gör som jag gjorde: kliade sönder benen tills det kom blod
Bara för att få känna smärta någon annanstans än i hjärtat i bröstet i själen

Är alltid för långt borta för henne
hatar honom för det,
nu vill han att jag ska finnas där vara syster vara nära

men inte ens när jag är hemma är jag nära nog
för han såg till att sära på oss

Humledöd på parkeringen
Tungt i hjärtat mitt
vill ge henne en kram men det kan jag aldrig
kan bara hålla tummarna
för att hon bara är lite tonårsledsen sådär som jag minns att det var när man var nästan femton år
och ibland
när man är nästan tjugofyra.




Fri vers av Kolsyra
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-08 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra