Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag skriker jag

Jag kan inte säga fitta
på uteserveringen på stan
fast det för mig beskriver
mitt kön
jag kan inte säga mens
för det kan "vara äckligt"
för någon annan
jag kan inte säga att jag kan få
orgamser som känns oändliga
det är ju "lite väl"
jag kan inte säga att jag idag
inom loppet av minuter
blev utsatt för sexism på stan
av tre främmande män
som tog sig friheten att vissla
låtsas klämma på min rumpa
jag kan inte säga
hur fort jag gick eller hur rädd
jag kände mig
efter att ett gäng unga män
skrikit efter mig
på vägen hem
jag kan inte säga att detta
händer nästan varje dag
det blir ju
"för mycket"
nu tar du väl ändå lite
för mycket
plats
när någon begränsar din röst
din rätt
din existens




Fri vers av menspoeten
Läst 639 gånger och applåderad av 42 personer
Utvald text
Publicerad 2014-07-09 22:25



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Wow va ja älskar dina slagord

så anarkistiskt

/L
2016-11-11

  axveronika
ja
ännu

2015-01-22

  Linnaea
ja! så viktigt och bra! fortsätt!
2015-01-07

    ej medlem längre
Jättebra skrivet.
En viktig text:)
2014-09-09

    nånja
Personlig och social. Beskrivande av en verklighet för många, känsla av äckelsmak. Stark.
2014-09-07

  Oscar E Quinn
Viktiga ord.. Bra skrivet!!
2014-08-06

  Federico Romano
Några konstnärer med mig planerar att ha utställning i temat, en sait finns, sen får vi se ;-)
2014-08-04

    plastigsked
riktigt stark och bra skrivet, du är jäkligt duktig och det märks i allt du skriver.
fortsätt skriva och låt ingen ta din rätt att höras ifrån dej! (-8
2014-07-28

  Magnus 7.0
Bra och viktig text.
2014-07-23

  AgnesP
Bra skrivet!
2014-07-17

    anonyman
bra text. gillar det du skriver.
2014-07-15

  genni VIP
Bra det här!
2014-07-14

  träsnidaren
Starka rader.
Mycket tänkvärt och bra skrivet.

2014-07-11

  Gerda
ja! för fan
2014-07-10

  mare VIP
Stå på dig!!!
är så trött på
dessa gäng
som hela tiden
trakasserar tjejer/kvinnor
nu får det vara nog!
Detta är ett STORT
problem!!!
Jag hejar på dig
vi är många!
2014-07-10

  Connie
Riktigt bra förmedlat! Sätt ner foten!
2014-07-10

  Lars Hedlin
Verkligen bra i känsla och ton!
2014-07-10

  Anya VIP
Absolut...din text har mervärde. Men jag har börjat säga fitta och mens. Vad fasen är man en mogen kvinna måste man få prata som man vill. De vänner som inte accepterar en kan dra. skit i etablissemanget.
2014-07-10

    ej medlem längre

Mycket Bra skriftat Denise ..
2014-07-10

  Maria Sundelin VIP
Bra
Man måste få säga ifrån
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten