Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Försöker att inte tänka
överanalysera
för mycket

bara göra.
Utan att tänka...


...så jag gjorde det.


Tänkte inte
Lät mig bara föras
Djupare och djupare ner



Tills jag tänkte
överanalyserade för mycket
Gav efter.
För tankarna.
Tankarna på dig.

Och nu är jag där igen.
Fast
i mitt överanalyserande.


Fan också.




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-10 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah