Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K.F.I.B.

Här trivs ni allt va?
Slickar varandras rövar tills tungorna slitits ut
Skit samma - bara någon fortsätter slicka dig

Allt handlar om att synas, att finnas
Om det innebär att du måste sälja din egentliga uppfattning så - fine
Måste ju bara vinna lite fler röster

Beror en del på sammanhanget hur upprörd man ska bli
Men ett obestridligt faktum är det hur som helst
Det finns ALLTID folk ÖVERALLT som vill pussa din gump om du pussar deras


Välkommen till Klubben För Inbördes Beundran




Fri vers av klaathu
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-03-29 21:03



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
puss
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden