Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På årets varmaste dag

 

På årets varmaste dag
går vår kära lapphund bort
och saknas

Empatisk veterinär
verkställer insomningen

Hunden, gammal och svårt sjuk;
ett glatt pälsdjur som börjat snubbla
nedför trapporna

Han som växte upp med hunden
önskar honom all kärlek
även i himmelen

Som man kan förvänta sig
möter ny sorg sorgens hav
och förgängligheten




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-10 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP