Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puzzel, ja livet är lite av ett puzzel. Runda bitar med lite färg på, kantiga bitar med starka färger?


Passa in....

En fundering kommer från mig,
varför måste man passa in för att vara okey?

Jag tycker att alla ska få vara som de är,
oberoende på om hen är glad eller tvär.

En del kantiga kanske passar med de runda,
om inte annat kan man ju blunda.

Puzzlet blir kanske både kantigt och runt,
det är väl charmen, allt annat är strunt.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-10 19:10



Bookmark and Share


  thyra
Då hade vi kommit långt på toleransens väg och vi hade istället kunnat glädjas åt varandras glädjeämnen. Tycker om din dikt!
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP