Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Du på andra sidan...

Hej Du på andra sidan...

Är du med mig?
Lever vi i samma sanning?
Eller är det jag som går här, stretar och letar.
Men är instängd.
Släpp mig från ditt grepp om du ljuger.
Släpp ut mig till frihet om du inte vet.

Hej Du på andra sidan...

Vad tror du på egentligen?
Tror du på dig, tror du på mig?
Tror du att tro hjälper?
Tror du att säga hjälper?

Tro och väntan hjälper sällan.
Tro och väntan hjälper inte mig.

Hej Du på andra sidan...

Att veta är en början.
Att göra är en start, det är på väg.
Att inte leva sin sanning är en lögn.
Att leva är ingen dröm.

Hej Du på andra sidan!

När vill du leta sanning och börja leva?




Fri vers av Röd & Blå
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-11 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå