Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan tillvaron stunda!

Vart flyttar du till?
Lunda.
Tror du att du får det bättre där?
Någorlunda!
Men hur var det där du bodde innan då?
Annorlunda!
Vilka sorts liv tänker du leva där?
Sunda!
Du som sägs skriva kul rim, är nu i ett stilla stim...
Likalunda!
Och jag tycker att du borde dina ord begrunda!
Sammalunda!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-11 13:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt när ord leker -
precis som fiskar -
och blir fler!
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt