Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I HAVETS NÄRHET

Strandängen
i havets närhet
solbelyst

Dofters mångfald
av strandad tång
gulmåra och timjan

Fjärilsvingar
fladdrar över ängen
landar, lyfter

Över vattnet
skränet
ifrån mås och tärnor

Vid strandens stenar
havets andning
silar vattnet fram och åter

En vindil
krusar vattenytan
gräs och blomster vajar

Strandens hällar
solskensvarma
ligger blanka

Solen flödar
utan moln
är himlarymden




Fri vers av Palett
Läst 289 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-11 17:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-09-13

  Alicia Stenfors
Fin bild av sommar.
2014-07-15

  Linda CH VIP
Vackert om sommaren vid havsbandet.
2014-07-15

  Lindha W Gustavsson
Jag är "med dig i varje ord" - fint!
2014-07-13

  Connie
Hela texten andas ljuvlig skir sommar!
2014-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackra bilder din fina text ger...
2014-07-12

  Lars Hedlin
Verkligen fint och härligt framfört!
2014-07-12

  louisegirl
Underbart fint
om vår natur!
2014-07-12

    ej medlem längre
Mycket fint skildrat!
2014-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar skildring av vår fina natur.
Får bilder för min inre syn.
2014-07-11

    ej medlem längre
Naturnjutningars mångfald.
2014-07-11

  Kattfot
Underbar dikt- som en lätt och luftig akvarell. Dina ord målar bilder, känslostämningar. Där på strandängen vill jag sitta i stillhet och uppleva allt det du beskrivit.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett