Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som vill mer ...


Tänker lite på alla åsikter som uttrycks ...

... om och kring
allt och ingenting ...

Speciellt 
när dessa åsikter
grundar sig på
faktiska omständigheter
och fakta kring dessa
som överhuvudtaget ej
ger något svar på
Varför 
saker och ting
varit, är och eller
blivit till vad de är
i det underlag
som åsikterna grundar sig på ...

Tror det vore nyttigt
inte bara för dig
utan även för så många fler
om du lät innebörden 
i det jag förmedlar här
bli till någonting att tänka
något lite mer på ...

- Även om det krånglar till
en del av allt det som för dig
är självklarheter
som du kanske inte ens tänker på ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-12 05:21



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Visst har du rätt.
Mycket väl skriftat!
2014-07-12

    ej medlem längre
Kloka ord. Det svåra är oftast att våga se saker andra perspektiv än de som bekräftar min sedan förut valda inställning till saker och ting. Rädslan att behöva ändra sig/utvecklas är ofta vårt största fiende.
2014-07-12

  bumerang
Ja, det är just självklarheterna
Vi måste lära oss att ifrågasätta.
Men man måste komma på det
Själv.
Din text sår ett frö, för oss alla.
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP