Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portalen, portalen

Det finns meddelanden i vardagen som vi inte kan se, om vi dechiffrerar dem förflyttas vi någon annanstans. Genom den blå portalen träder vi in, in i ljuset på andra sidan.

Det finns företeelser som vi aldrig kan förstå, människor vi aldrig kan nå. Mycket sker i det tysta. Det är nog bäst det som sker.

Ibland är allt som krävs en perspektivförskjutning. Att springa genom ett regn kan förändra en känsla. Att se prismor och färger i det fördolda. Att med ens inse vad som är väsentligt. Portalen för oss dit.




Fri vers (Fri form) av Ekvilibri
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-12 10:08



Bookmark and Share


    Rittva
Inte meningen att vi ska förstå allt även om vi gärna vill. Meddelanden från det fördolda från ger känslor om storheten.
2014-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ekvilibri
Ekvilibri