Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Löven virvlar runt på gatorna. Kylan tränger in i varje vrå. Hösten är oåterkalleligt här, både inom och utanpå. Det känns som att sommaren har blåst bort, liksom vår kärlek?

Det som brukade vara överflöd har förvandlats - till vadå? Känslor utan varken början eller slut. Spelar orden och handlingarna längre någon roll? Allt bara rinner mellan fingrarna.

Allt oftare ser du på mig som en främling, någon som egentligen inte borde vara här. Om det finns minsta möjlighet skulle jag vilja hitta dig igen, finna oss. En gemensam grund. Finns det någon väg in, någon väg ut?




Fri vers (Fri form) av Ekvilibri
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-24 19:20



Bookmark and Share


    Rittva
Sorglig dikt. Man kan känna famlandet efter det som varit. Hoppas kärleken hittar tillbaka!
2014-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten!
2014-09-24

    ryttarinnan
hoppfull text om en kall höst..fin dikt
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ekvilibri
Ekvilibri