Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Optimist av naturen om än jag kommit att komplettera med en stadig flytväst med åren ...


Tro det eller ej ...

... men jag älskar livet
oavsett hur saker och ting 
i tillvaron förhållit sig
stundom lite för frekvent till mig ...

Men jag vet 
av egen erfarenhet
vad livet har att erbjuda
och redan så tidigare
har bjudit på ...

... och vet därför 
vad jag åter av livet
kan tillgång till få ...

Så därför älskar jag livet
även när livet är i ofas med mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-12 15:10



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
godpåminnelse
2014-07-16

  Carl Mikael Fäldt
Trevligt att någon vågar älska livets olika faser och fasor!

Riktigt viktig text detta-tycker jag!
2014-07-13

  Ingrid Trolle
En text med go.
Livet lägger oss i
sträckbänk och
det förväntas både
av oss själva och
andra att vi skall
orka.
Väl skriftat om
sanningen
2014-07-12

  Connie
Älskar din brandfackla!

När vi har det svårt, när inga utvägar står till buds, när hela vår kropp skakar, och inom oss en sakta pyrande glöd utbreder sig.

Då plötsligt, händer det att en eldsflamma slår upp och med ens ger oss tillförsikt.

Tillsammans kan vi tro på livet även då vi tvivlar.
2014-07-12

  genni VIP
Sant och fint skrivet!
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP