Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ändå

 

surkål och fläsk
basfödan i min trakt

walewska är fjärran
nära

min trakt är vad jag är
mina, min pelare

 

och ändå

 

samma begär

är det möjligt?




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-13 15:16



Bookmark and Share


  Nanna X
allt är möjligt i en värld präglad av digitala kulturer
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch