Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg från öland

en stjärnhimmel
av gatubelysning
över ölandsbron

på radion sjunger tomas ledin om musik
som snart
skall tystna

och jag blir inte kvitt känslan av
att vara på väg åt fel håll




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-14 08:55



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Vackert!
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP