Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6


Början på ett nytt kapitel...

 

Ännu en flygplats, ännu en väntan...

Jag har varit här förut genom åren, på Aéroport Nice Côte d'Azur, som det spännande namnet till trots är en ganska enkel och rätt trist flygplats. Den förväntade känslan infinner sig inte förrän man lämnar byggnaden och möts av de ultralyxiga och dyra bilarna på parkeringen utanför. Blandat med palmerna och myllret från trafiken blir det en härlig kontrast till vårt Arlanda.

Jag såg på storbildsskärmen i ankomsthallen att flyget från Londan hade landat alldeles nyss och sökte mig längre bak, där det fanns skugga och var lite svalare.

Vi hade bara pratat lite kort innan hon steg på planet. Hon hade jobbat sent dagen innan, och varit uppe tidigt för att hinna med flyget 8.40.  Hon hade låtit glad och såg fram mot att få träffas igen. Det fanns något att berätta, men hon ville vänta med att säga vad, tills vi var tillsammans.

- Ok, vi tar det senare. Vill du att jag ska ha en skylt med ditt namn på och hålla upp?

- Hahaha...bara om du har kostym och chafförsmössa på dig! Nä, jag tror vi kommer att känna igen varandra ändå...eller hur?

- Hehe, lätt för mig, jag kommer titta efter den vackraste kvinnan. själv är jag iklädd stråhatt, brun utanpåskjorta, beiga shorts och flipflops. Lång, brun och manlig(?). Du kan inte missa mig!

- Och du kommer garanterat inte missa mig, det lovar jag! Puss på dig.

Mer sa hon inte. Hon hade ett sätt, jag tyckte galet mycket om...




Fri vers av tdox
Läst 197 gånger
Publicerad 2014-07-14 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdox