Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Tackjärn från Horndal, trakten bevistades av en del av släkten på fädernet


Haiku ~ Nya Tider [del II]

~*~

Hörs alltför sällan
bland bergslagsviolerna...
järns kalabalik

15 Jul 2014

L Patrik W Johansson

 

Haiku ~ Gamla Tider [del I]




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-15 16:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2014-07-16

  L Patrik W Johansson VIP
Ja dessa bruksorter får tillbaks sin bosättning enbart om sommaren där det nu är sommarstugor

Be well,
LPWJ
2014-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
Tyvärr så är det andra toner som gäller nu...
2014-07-16

    Monica Kvist VIP
Nostalgiska hemlandstoner för mig.Mycket fin haiku.
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP