Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skagerak och Kattegatt.

Jag tar av mig kläderna
Bryr mig inte om vem som ser

Badar där två hav möts
Skagerak och Kattegatt
Tungvrickare
Fotvrickare

I ett vatten som inte kan bestämma sig

Vågor från båda håll runt mina ben
De kastar mig höger-vänster-höger
Att gå är tungt
Falla är tyngre

Ett ambivalent hav
Eller det är ju två
Bråkar bara lite

Jag
Är ensam
Ambivalent ändå




Fri vers av Kolsyra
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-16 00:39



Bookmark and Share


    Anna B
Alltså åh, ditt sätt att skriva på blir ju bara vassare och vassare. Gillar så himla mycket.
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra