Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det liksom bara lite för mycket ... Dessa ord sätter ord på det som i sådana stunder känns lite väl mycket inom ... I verkligheten kommer jag dock inte någonsin överge mina älsklingar ... eftersom de är själva fundamentet för mitt liv ...


Även världens bästa pappa ...

... kan stundom
känna en stillsamt intensiv
känsla av att vilja 
abdikera och sjappa ...

Kan vara någonting
för hans nu ännu älskade
rätt stora
om än en gång så 
söta, rara, gulliga
mysiga älskade små
att kanske fundera på ...

- Innan den dagen kommer
när hans överseende når
sin allra bortersta gräns

och han väljer att säga till dem ...

- Nu får ni fixa resten själva!
... och sedan sin egen väg går ...






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-16 07:56



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så kan det vara...lite som en fågelmamma som puttar ut ungarna men skillnaden är kanske att vi lever kvar i stark relation med våra barn....
2014-07-17

  WyS VIP
Kärlek är att fostra till självständighet och ansvar. Barnen gör inte som vi säger utan som vi "gör"!
2014-07-16

  Ingrid Trolle
Trots de två
sista raderna
kan du räkna
med att aldrig
bli fri. Du kommer
alltid att ha dem
närmast hjärtat.
2014-07-16

  Lehva VIP
Vilken ärlig och igenkännande text. Så kärleksfull i sin nakenhet:-)
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP