Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm gryning

Nattens djupa famn
Släpper taget i den tidiga gryningen

Blandning av verklighet och bleknande önskningar framträder
Val inombords att stanna kvar dröja i detta här

Eller samla sig för kommande uppvaknande
Med allt jag har läkt och byggt med själslig och köttsligt kluster

Dagen tar vid och återigen en ren yta uppdagas.




Övriga genrer av Wesseboyman
Läst 114 gånger
Publicerad 2014-07-16 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman