Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mänskliga sköldar

Så pass nära men ändock så fjärran
Inget gemensamt så långt ifrån våglängdens
Frekvens felaktig och intetsägande

Ärlighet är svårt
Bryta mönstret med en samlad kraft
Växer sig större
Spräng bojorna

Se med fokuserad blick
En i fjärran
Ny människas välkomnande kompabilitet
Ett nytt blad med förhoppningar börjar




Fri vers av Wesseboyman
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-07 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman