Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans vingar

Därborta över berget
Där finns ett hopp
En alltid närvarande känsla
Den hör mig inte
Men den känner mig

Ibland kan jag sträcka mig
Och nästan nudda
Önskan så stark
Bränner som eldar

Låt glöden lysa upp himmelen
Som ett nödbloss
Väntar på att du ska landa vid min sida
Förväntans åtro för alltid där




Övriga genrer av Wesseboyman
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-04 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman