Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandets motorväg

Förlorad igen likt fisken som simmar uppströms från oceanen
har viljan att ta stegen
inga käppar ska mina ben slå undan

strävan att färdas mot ljuset som fjärilen dras till elden
samla kraften för den finala insatsen
scenen är min och din
men ibland ser jag saker som inte finns där




Fri vers av Wesseboyman
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-21 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman