Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigfinnarens öde

Gårdagens erfarenheter upplöses i backspegeln
Framåt trevande i osäkra men belönande intiativ

Svälj hårt och knyt näven
Rädslan blir bara så stor som tanken tillåter

Stigen som din fot landar på härnäst
Orörda löv intakta grenar och gräs
Som strödda för nordosten

Bryt ny grund med huvudet högt och med en vinande
Varm känsla inombords
En stigfinnares öde blott




Fri vers av Wesseboyman
Läst 174 gånger
Publicerad 2015-06-06 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman