Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäckande jul ..

Tomten har fått framfall, klapparna blev hijacked av postnords agenter..
Hyckleriet når sin zenit ,Arne weise blir en dubbelgångare och Disney och hans vännerhar fått hybris och flytt i väg till disneyarnia.
Istället för ett snötäcke lika vitt som tomtens samvete bidde det grå disigt bart och blött jul klimatförändringen järtecken.
Glöggen har frusit inne tillsammans med brysselkål som imploderat av yttre genmanipulering.

Ja julnattens luft är sträv och fuktig
Stjärnorna gnistra och glimma upp med förstoppning i tidig juldag timma.
Betlehems stjärnans benådande ljus falnar över Jerusalems politiska skuggspel ..

Trots allt till er alla kära poesi medlemmar önskar jag er en riktig god jul å gott nytt 2018
Ta hand om er.




Fri vers (Fri form) av Wesseboyman
Läst 129 gånger
Publicerad 2017-12-15 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman