Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Non conformatist udda fågeln

Födas i flocken
dagar och år skrider fram
egenskaper träder till ytan
massan säger och nickar;var den på skärmen

annorlunda är inte applåderat
någon som vi inte känner drar i trådarna
genom stridsår som läkt

min modell retar och sticker ut
så ska det förbli
en katt bland hermelinerna
får mottaga ädlaste medaljen till slut




Fri vers av Wesseboyman
Läst 122 gånger
Publicerad 2014-08-21 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman