Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjättrad av pöbeln

Vill slå tanken fri
Slå kedjan av mitt itu
Gå dit ingen går
Massan tränger tillbaka

Tidiga år
Tyglarna sträcktes
Ledet rättades
Den enda vägens predikanter
Ruskar det av mig som oönskat mjäll

I bakgrunden ekar fantasilösa
Okvädningsord klädd i tomma visioner
Gå mot grönskan
Marschera efter ditt eget bultande hjärtas rytm
Likt gåsen pöbelns smutsiga vatten rinner av
Vackra liv får chansen att åter att gro




Övriga genrer av Wesseboyman
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-05 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman