Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattliga skuggor

Mörka sjok glider ljudlöst
Känslan av kalla svarta klor
Sticker och trycker från insidan

Flykten är en ledig farkost
Drömmens väg
Kommer den ta mig till paradiset
Eller helvetets våndor

Ansträngda muskler vilar ut
Nattliga skuggor tappar sitt
Illvilliga skamgrepp

Jag flyter fram till gryningens ljumma rand
Ibland känns det som jag flyr längs med elden..




Fri vers av Wesseboyman
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-07 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman