Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslors dynamik

Som strålar inifrån och ut
Mitt Sanna jag dom beskyddar

Varför bära denna rustning som tynger
Stoppar det goda att nå till dig

Förflutna ärr översållad i mängd
Men den som har ögat med längtan
Kommer en dag bryta gränsen
Mötas med inget mellan oss båda




Övriga genrer av Wesseboyman
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-16 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wesseboyman
Wesseboyman