Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än ingenting.

Krogarna här
De stänger aldrig
Som för att hålla hoppet uppe
Hos oss
Som pratar med någon som ser ut som Håkan Hellström
Fast med för stor näsa och för fult hår

Krogarna här
De håller öppet
Jag vill aldrig gå hem för att
Jag hoppas
På något finare
Något bättre

Något mer än det som alltid är

Något som är.

Mer än ingenting.




Fri vers av Kolsyra
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-17 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra